Online forduló:

október 28-29. 

 

A regisztráció már zajlik!

 

iaeste hungary logo white

 

Mérnökfutam

Kedves Látogató!

Köszöntünk a Mérnökfutam honlapján, mely verseny, az idei évben, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete - IAESTE Hungary rendezésében. A versenyre villamosmérnök, informatikus, gépészmérnöki, jűrműmérnök és épületgépész tudományokban jártas hallgatókból álló 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy kipróbálnák magukat “éles” helyzetben. Az idei évtől lehetőség van a versenyre továbbá egyénileg is jelentkezni, ekkor a szervezők társítják össze a résztvevőket.

A verseny online fordulója, október 28- 29 között kerül megrendezésre, mely során valós műszaki élet által megihletett problémákat kell majd megoldanotok. A feladatokra 48 órátok lesz, melyeket október 28-án éjfélkor fogtok megkapni.

Ezek után kategóriánként a legjobb 5 csapat fog meghívást kapni a novemberi budapesti döntőre. Ekkor már semmire ne legyen gondotok, csupán jelenjetek meg a döntőn, hogy kiderüljön melyik csapat a legjobb; a szállásról, étkezésről valamint az izgalmakról majd mi gondoskodunk. A döntőben a vállalati partnereink által kitűzött problémára kézzel fogható, működtethető és nem mellesleg eladható megoldást adnotok. Annak érdekében, hogy csupán a munkára tudjatok koncentrálni, a verseny helyszínét a lehető legotthonosabbra szabjuk.

A döntő végére kiderül, kik is azok, akik a legjobbnak bizonyulnak: rájuk 1 500 000 HUF összértékű nyeremények várnak. Ezek közül kiemelendő a három kategória győztesenek kijáró, csapatonkénti 150 000 HUF értékű támogatás, melyet szakmai fejlődésétekre, saját álmaitok megvalósítására használhattok fel. Mindezek mellett azt se felejtsük el, hogy a verseny remek alkalmat ad szakmai közösségi hálótok, kapcsolataitok építésére is! Így tehát van miért belevágni!

Regisztráció október 27-ig.

Az online forduló menete itt található

Kreativitás, együttműködés, értékteremtés!

MÉRNÖKFUTAM!


A versenyen a részvétel díjtalan!