Online forduló:

február 24-25.

A regisztráció már zajlik!

 

Döntő:

március 9-10.

 

 

 

Mérnökfutam

Kedves Látogató!

Köszöntünk a Mérnökfutam honlapján, mely verseny, az idei évben, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete - IAESTE Hungary rendezésében. A versenyre villamosmérnöki, épületgépész, gépészmérnök és járműmérnök tudományokban jártas hallgatókból álló 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy kipróbálnák magukat “éles” helyzetben.

A verseny online fordulója, február 24-25. között kerül megrendezésre, mely során valós műszaki élet által megihletett problémákat kell majd megoldanotok. A feladatokra 48 órátok lesz, melyeket február 24-én éjfélkor (00:01-kor) fogtok megkapni.

Ezek után kategóriánként a legjobb 5 csapat fog meghívást kapni a március 9-10-én megrendezésre kerülő budapesti döntőre. Ekkor már semmire ne legyen gondotok, csupán jelenjetek meg a döntőn, hogy kiderüljön melyik csapat a legjobb; a szállásról, étkezésről valamint az izgalmakról majd mi gondoskodunk. A döntőben a vállalati partnereink által kitűzött problémára kézzel fogható, működtethető és nem mellesleg eladható megoldást adnotok. Annak érdekében, hogy csupán a munkára tudjatok koncentrálni, a verseny helyszínét a lehető legotthonosabbra szabjuk.

A döntő végére kiderül, kik is azok, akik a legjobbnak bizonyulnak: rájuk 100 000 HUF főnyeremény vár, melyet szakmai fejlődésétekre, saját álmaitok megvalósítására használhattok fel. Mindezek mellett azt se felejtsük el, hogy a verseny remek alkalmat ad szakmai közösségi hálótok, kapcsolataitok építésére is! Így tehát van miért belevágni!

Regisztráció február 23-aig.

Az online forduló menete itt található

Kreativitás, együttműködés, értékteremtés!

MÉRNÖKFUTAM!


A versenyen a részvétel díjtalan!