Online forduló

A Mérnökfutam első fordulója egy online forduló, mely során a céges partnereink által feladott esettanulmányi feladatokat kell megoldanotok.  Minden, a kategóriában elindult cég kitűzött egy feladatot. Ne feledjétek, hogy egy feladat tökéletes megoldása jó benyomást tehet az azt kitűző cégre, de nem feltétlen jelent bejutást, ahhoz mindegyik feladat esetén brillíroznotok kell!

A cégek által összeállított feladatsort a verseny kezdő időpontjában (február 24. 00:01) bocsátják a szervezők a csapatok rendelkezésre. Amint a feladatok kiküldésre kerülnek, a versenyző csapatnak 48 óra áll rendelkezésre, hogy a megoldásokat visszajuttassa a szervezőknek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (február 25. 23:59-ig). A 48 óra letelte utáni, késedelmes feladat beadásra nincs mód.

Az online forduló lezárása és a megoldások kiértékelése után közzétesszük a döntő fordulóba jutottak névsorát, illetve velük e-mailen is felvesszük a kapcsolatot.


Online forduló feladatai: február 24. 00:01!


Sok sikert és találkozzunk a döntőben!


EGYÜTTMŰKÖDÉS! KREATIVITÁS! ÉRTÉKTEREMTÉS!

MÉRNÖKFUTAM!