Mérnökfutam Adatkezelési Nyilatkozat

Írta: Super User on . Beküldve: Szabályzat

Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete - IAESTE Hungary (továbbiakban MME) Mérnökfutam programjára való jelentkezés kapcsán, a programra jelentkező természetes személyek (továbbiakban: “Érintettek”), a program működtetői (Továbbiakban: „Adatkezelő”) számára megadott és/vagy hozzáférhetővé tett személyes és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat határozza még és ismerteti.

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag a Mérnökfutam kapcsán az Adatkezelő rendelkezésére bocsájtott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.

Adatok


A Mérnökfutam bizonyos szolgáltatásai csak előzetes és önkéntes felhasználói beleegyezést követően vehetőek igénybe.

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható az Érintettekre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az Érintettekkel helyreállítható.

A felhasználói regisztráció során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak (pl. a név és e-mail cím valós).

Az adatkezelés célja

Az Adatkezelés célja bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint az MME által szervezett Mérnökfutamra való jelentkezés kapcsán es az azzal egybefüggően fellépő kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében kerül sor.

Hozzájárulás az adatkezeléshez


A versenyre történő regisztrációval a jelentkező belegyezik, hogy az Adatkezelő beregisztrálja weboldalára továbbá, hozzájárul, hogy az Adatkezelő az MME által szervezett Mérnökfutam okán kötelezően előírt adatait kezelje.


Hozzáférés és adatmódosítás


Az Érintettek módosíthatják az általuk megadott személyes adatokat a jelentkezési időszak végéig az alább megadott e-mail címre eljuttatott levélben.


Adatok törlése


Az Érintettek kérhetik az általuk megadott személyes adatok törlését, és az azokhoz való hozzáférés megszüntetését bármikor az alább megadott címre postai úton, vagy e-mailben eljuttatott levélben.

Az adattárolás időtartama


A személyes adatok tárolása csak addig történik, amíg az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve a felhasználó által engedélyezett felhasználás érdekében arra szükség van, ha jogszabály másképpen nem rendelkezik.


Adatbiztonság

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek, és az átvett személyes adatokat tartalmazó dokumentumok biztonságos tárolását megvalósítsa, valódiságukat megőrizze; különös tekintettel a megőrzés tárgyát képező és az oldalon tárolt dokumentumokhoz/adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

Az Érintettek által az Adatkezelőnek megadott személyes és egyéb adatok harmadik fél számára csak a Mérnökfutammal összefüggésbe hozható felek számára (a versenyben resztvevő cegek), a szervezet etikai normáival összhangban, a pályázó értesítése mellett adható ki.


Elérhetőség


Amennyiben az adatbiztonsággal, adatvédelemmel kapcsolatosan bármilyen észrevétel, kérdés, vagy javaslat merül föl, keresse szervezetünket az alábbi elérhetőségeken:

1081 Budapest, Népszínház utca 8. A/24.

Tel./Fax: +36 1 313 1125

Tel.: +36 30 864 1700

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.